Izrada socijalnog plana Osječko-baranjske županije

izrada soc plana top

Naziv projekta: "Izrada socijalnog plana Osječko-baranjske županije'', kodni broj: SF.3.4.08.01.0003

Fond: Europski socijalni fond plus

Program potpore:  Program Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.

Nositelj projekta: Osječko - baranjska županija

Ukupna vrijednost projekta: Ukupna vrijednost projekta iznosi 96.086,40 eura. Od ukupno utvrđene vrijednosti projekta 95% će se financirati bespovratnim sredstvima Europske unije, dok će 5% biti financirano izvornim sredstvima Osječko-baranjske županije

Trajanje projekta: 9 mjeseci (od 31.5.2024. do 28.2.2025. godine)

Cilj projekta:

Cilj projekta su izrada socijalnog plana Osječko-baranjske županije kao nositelja razvoja socijalne politike na regionalnoj razini i osnaživanje članova savjeta za socijalnu skrb i službenika Osječko-baranjske županije u planiranju i razvoju mreže socijalnih usluga radi smanjenja nejednakosti u pružanju usluga, ispunjenje potreba socijalno osjetljivih skupina i prevencije socijalne isključenosti. Kroz projektne aktivnosti: 1. analizu, obradu podataka i izradu socijalnog plana Osječko-baranjske županije i 2. provedbu edukacije za članove Savjeta za socijalnu skrb i službenike Osječko-baranjske županije vezano za socijalno planiranje, provedbu i praćenje socijalnog plana, osigurati će se primjena jedinstvenog metodološkog pristupa socijalnom planiranju, sukladno Pravilniku o jedinstvenoj metodologiji za procjenu potreba (''Narodne novine'' broj 90/23).

Više informacija:

031 221 642

 

 

soc plan bottom

 

 

Prijave za sudjelovanje na edukaciji vezanoj za socijalno planiranje, provedbu i praćenje županijskih socijalnih planova

Pozivaju se članovi Savjeta za socijalnu skrb Osječko-baranjske županije i službenici Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje Osječko-baranjske županije da se prijave za sudjelovanje na edukaciji vezanoj za socijalno planiranje, provedbu i praćenje županijskih socijalnih planova koja će se održati od 2. do 5. srpnja 2024. godine u Osijeku.

Tekst poziva i program edukacije kao i svi ostali detalji vezani za prijavu na edukaciju mogu se pročitati ovdje (poziv na edukaciju i program)

Obrazac prijavnice i privole može se ovdje preuzeti (prijavnica i privola)

Održana je početna konferencija projekta ''Izrada socijalnog plana Osječko-baranjske županije''

Dana 2. srpnja 2024. godine održana je početna konferencija projekta ''Izrada socijalnog plana Osječko-baranjske županije'' te je isti dan započela i edukacija članova Savjeta za socijalnu skrb Osječko-baranjske županije i službenika Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje vezna za socijalno planiranje, provedbu i praćenje županijskih socijalnih planova. Edukacija se održala u prostoru Vikarijata Osijek od 2. do 5. srpnja 2024. godine, ukupnog trajanja od 16 sati. Nakon završene edukacije polaznicima su podijeljene Potvrde o uspješnom završavanju edukacije.

Top