export slika za web4 banner item

 

Naziv projekta: "ZAŽELI pomoć u kući-prevencija institucionalizacije'', kodni broj: S:F:3.4.11.01.0212

Fond: Europski socijalni fond plus

Program potpore:  Program Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.

Nositelj projekta: Osječko - baranjska županija

Partneri: Dom za starije i nemoćne osobe Osijek, Dom za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, Dom za starije i nemoćne osobe Đakovo

Ukupna vrijednost projekta: 1.485.000,00 eura, osigurana bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda plus i Državnog proračuna Republike Hrvatske

Trajanje projekta: 36 mjeseci (od 25.4.2024. do 25.4.2027. godine)

Cilj projekta:

Povećanje socijalne uključenosti i prevencija institucionalizacije 198 osoba starijih od 65 godina i odraslih osoba s invaliditetom s područja grada Osijeka, Belog Manastira i Đakova te općina Antunovac, Draž i Vladislavci kroz pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu.

Ciljane skupine:

Osobe 65 i više godina starosti te odrasle osobe s invaliditetom koje imaju utvrđen treći ili četvrti stupanj težine invaliditeta a koje zadovoljavaju uvjete propisane Uputama za prijavitelje poziva na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – prevencija institucionalizacije“, SF.3.4.11.01.

Više informacija:

031 221 642

 

Dom za starije i nemoćne osobe Osijek, Dom za starije i nemoćne osobe Beli Manastir i Dom za starije i nemoćne osobe Đakovo dana 5. lipnja 2024. godine objavili su Javne pozive za iskaz interesa pripadnicima ciljane skupine za sudjelovanje u projektu ''ZAŽELI pomoć u kući-prevencija institucionalizacije'', SF.3.4.11.01.0212.
U okviru projekta pružati će se usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu i to ciljanim skupinama-osobama starijim od 65 godina (osobe s navršenih 65 godina i više) i odraslim osobama s invaliditetom (osobe od 18 godina i više koje imaju utvrđen 3. i 4. stupanj težine invaliditeta).

Prijave za uključivanje ciljnih skupina s područja grada Osijeka te s područja općine Antunovac i općine Vladislavci mogu se podnijeti Domu za starije i nemoćne osobe Osijek, Drinska 10, Osijek, osobno radnim danima u vremenu od 7:00 do 14:00 sati, putem pošte na istu adresu ili adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tekst Javnog poziva i obrasci potrebni za prijavu mogu se preuzeti ovdje:
- Javni poziv DZSNOS
- Dodatne informacije-pragovi za imovinski cenzus DZSNOS
Obrazac prijave i privole DZSNOS
Obrazac Izjava o članovima zajedničkog kućanstva

Prijave za uključivanje ciljnih skupina s područja grada Belog Manastira i općine Draž mogu se podnijeti Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, Bana Jelačića 108, Beli Manastir, osobno radnim danima u vremenu od 7:00 do 14:00 sati, putem pošte na istu adresu ili na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tekst Javnog poziva i obrasci potrebni za prijavu mogu se preuzeti ovdje:
Javni poziv DZSNBM
Dodatne informacije-pragovi za imovinski cenzus DZSNBM
Obrazac prijave i privole DZSNBM
Obrazac Izjava o članovima zajedničkog kućanstva

Prijave za uključivanje ciljane skupine s područja grada Đakova mogu se podnijeti Domu za starije i nemoćne osobe Đakovo, Ulica P. Preradovića 2a, Đakovo, osobno radnim danima u vremenu od 7:00 do 14:00 sati, putem pošte na istu adresu ili na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tekst Javnog poziva i obrasci potrebni za prijavu mogu se preuzeti ovdje:
Javni poziv DZSNĐA
Dodatne informacije-pragovi za imovinski cenzus DZSNĐA
Obrazac prijave i privole DZSNĐA
Obrazac Izjava o članovima zajedničkog kućanstva