Centri izvrsnosti

CENTAR IZVRSNOSTI U PODRUČJU ELEKTROTEHNIKE I RAČUNALSTVA

 

centri

PRILIKA ZA DAROVITE, TALENTIRANE I MOTIVIRANE UČENIKE!

 

Naziv projekta: ''Centri izvrsnosti“

Nositelji projekta: Osječko-baranjska županija i Elektrotehnička i prometna škola Osijek

Elektrotehnička i prometna škola  prva je srednja škola koju je Osječko-baranjska županija imenovala Centrom izvrsnosti  na svojoj sjednici 23. listopada 2018., te je ugovor o početku rada potpisan 29. listopada 2018. godine. Projekt se u cijelosti financira sredstvima iz Proračuna Osječko-baranjske županije. Osnivanjem Centra izvrsnosti Osječko-baranjska je županija svim osnovnim i srednjim školama županije učinila dostupnom mogućnost usvajanja novih i specifičnih znanja i vještina.

Aktivnosti Centra izvrsnosti namijenjene su  talentiranim i darovitim učenicima, svim učenicima koji su motivirani, pokazuju izvrsnost u području fizike, tehničke kulture i informatike ili već imaju postignuća u tom području, a pohađaju osnovnu  ili srednju školu u Osječko-baranjskoj županiji.

Centar izvrsnosti Elektrotehničke i prometne škole Osijek koristi mogućnost pozitivnog utjecaja edukacije na razvoj interesa, talenata i darovitosti učenika te suradnjom sa svim osnovnim i srednjim školama Osječko-baranjske županije utječe na jačanje partnerstva osnovnih i srednjih škola za dobrobit svih učenika.

LETAK

http://elpros.net/wp-content/uploads/2018/11/Centar-izvrsnosti-ELPROS-letak.pdf

VIŠE na

http://elpros.net/2018/centar-izvrsnosti-prijave/

Top